MacUpdate Promo Spring Bundle

MacUpdate Logo

Για διάφορους λόγους πολλοί κάτοχοι Apple υπολογιστών χρειάζονται, ή απλά θέλουν, να τρέχουν στον υπολογιστή τους και Windows μέσα από το περιβάλλον του OS X. Η κορυφαία εφαρμογή για αυτή την δουλειά είναι το Parallels Desktop 4 και κοστίζει 79.99$.

Μία ακόμα διαδεδομένη διαδικασία είναι το DVD-Ripping, κάτι που κάνουν πολλά προγράμματα σε Windows περιβάλλον αλλά σε OS X δεν υπάρχει αντίστοιχη πληθώρα. Ένα από τα κορυφαία προγράμματα DVD-Ripping είναι το DVDRemaster Pro 5 και έχει την δυνατότητα να αντιγράφει DVD και να μετατρέπει video από DVD σε μορφή κατάλληλη για να αναπαραχθεί από iPod, iPhone και Apple TV. Και όλα αυτά, μόνο με 49.99$.

DVD-Ripping, και μόνο, κάνει και το RipIt για μόνο 18.99$ ενώ την προβολή της ταινίας στο αγαπημένο σας Mac μπορεί να αναλάβει το Multiplex (κόστους 35$) αφού πρώτα οργανώσει όλες σας τις ταινίες με εξώφυλλα αλλά και πληροφορίες όπως τους πρωταγωνιστές και την υπόθεση.

Για ακόμα καλύτερες επιδόσεις, το TechTool Pro 5 αναλαμβάνει να κάνει optimize του hardware σας, να ελέγξει την κατάσταση τόσο της μνήμης RAM όσο και του σκληρού δίσκου, ενώ σε περίπτωση που σβήσετε κάποιο αρχείο καταλάθος, μπορείτε να το κάνετε restore. Το TechTool Pro 5 μπορεί να πιάσει δουλειά και στον υπολογιστή σας για 98.00$.

Το NetBarier X5 είναι ένα Firewall που ελέγχει παράλληλα αν κάποιος προσπαθεί να εισβάλει στον υπολογιστή σας. Δεν ξέρω αν είναι πράγματι χρήσιμο σε έναν Mac υπολογιστή ή απλά βοηθάει για monitoring, αλλά σίγουρα δεν κάνει κακό στον υπολογιστή. Η αίσθηση ασφάλειας που προσφέρει το NetBarier X5 κοστίζει 49.95$.

Μία ακόμα χρήσιμη εφαρμογή είναι το MoneyWell, ένα πρόγραμμα που βοηθάει στον έλεγχο των οικονομικών σας καταγράφοντας όλες σας τις συναλλαγές αναλυτικά ενώ έχει την δυνατότητα να ελέγχει και την πιστωτική σας κάρτα. Παρατηρώντας που χαλάτε τα λεφτά σας, θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα στο να περιορίσετε τα περιττά έξοδα και να σας μένουν περισσότερα χρήματα στην τσέπη στο τέλος του μήνα. Για να το αποκτήσετε, θα πρέπει να δώσετε 49.99$.

Όλα τα παραπάνω προγράμματα, κοστίζουν 301.92$, ποσό που δύσκολα θα έδινε κάποιος μόνο και μόνο για να αγοράσει 7 εφαρμογές. Ευτυχώς όμως, υπάρχει το MacUpdate Promo Spring Bundle που περιλαμβάνει όλες τις παραπάνω εφαρμογές και ακόμα 5 για.. 49.99$. Πρόκειται για μία τρομερή ευκαιρία, ειδικά για όσους δεν θέλουν μπλέκουν με πειρατικά προγράμματα..

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο site ενώ μπορείτε να αγοράσετε το bundle από εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου