Επίσημες ανακοινώσεις για το PSP Go


Επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που κυκλοφορούσαν στο Internet εδώ και αρκετές ημέρες, η Sony αξιοποίησε το βήμα της έκθεσης videogames E3, που διεξάγεται στο Λος Αντζελες, για να παρουσιάσει επισήμως την επόμενη γενιά της φορητής κονσόλας παιχνιδιών PSP. Το PSP Go, όπως είναι το όνομα της νέας κονσόλας, εμφανίζεται βελτιωμένο σε σχέση με το PSP3000 όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά και αναμένεται να κάνει ντεμπούτο το φθνόπωρο.

Ειδικότερα, η Sony ανακοίνωσε ότι το PSP θα διατεθεί στην αγορά της Ευρώπης και της Αμερικής την 1η Οκτωβρίου, με προτεινόμενη λιανική τιμή τα 175 ευρώ. Μιλώντας σε εκπροσώπους του ειδικού Τύπου που παρακολουθούν την E3, οι αξιωματούχοι της Sony είπαν ότι το PSP Go είναι σχεδόν το μισό σε μέγεθος συγκρινόμενο με το PSP3000, ενώ ζυγίζει 40% λιγότερο.

Το PSP Go θα αποτελέσει το αντίπαλον δέος για το DSi της Nintendo, το οποίο είναι η μετεξέλιξη της γνωστής φορητής κονσόλας DS. Οι πωλήσεις του DSi κινούνται σε πολύ υψηλά επίπεδα και απομένει να δούμε πώς θα διαμορφωθεί το τοπίο όταν κυκλοφορήσει το PSP Go.

Πηγή: Reuters

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου