Zoo 3D World, ο κόσμος έγινε παιχνίδι

Zoo.gr 3D World

Με τις ταχύτητες του broadband να βελτιώνονται και τα low end laptop να έχουν πλέον αρκετή επεξεργαστική ισχύ, η Ελλάδα είναι πλέον στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει to Zoo 3D World. Η νέα προσπάθεια του zoo.gr για “τον μοναδικό ολοκληρωμένο εικονικό κόσμο στα ελληνικά”. Επιλέγετε “χαρακτήρα, επιπλώστε το δωμάτιό σας, διασκεδάστε με άλλους εικονικούς χρήστες παίζοντας, χορεύοντας, αλληλεπιδρώντας σε ένα 3D περιβάλλον!”

Η τεχνολογία πίσω από το Zoo 3D World, προέρχεται από την αποκλειστική συνεργασία του zoo.gr με την γερμανική εταιρία Smeet, προσφέροντας μια ολόκληρη πλατφόρμα online εμπειρίας. Αυτό σημαίνει ότι εκτός από 3D avatars και χαρακτήρες το 3D World είναι σε θέση να υποστηρίξει εκτός από το προφανές networking a la 3D Ελληνικά, “massive multiplayer παιχνίδια και φωνητικές κλήσεις”.

Εξαιρετικά ενδιαφέρον εγχείρημα για την Ελληνική πραγματικότητα και όχι μόνο, ιδιαίτερα στον απόηχο του Second Life που πριν ένα χρόνο περίπου ήταν ένα από τα αγαπημένα παιδιά των high tech editors. Οι δυνατότητες για marketing σε ένα 3D περιβάλλον είναι απίστευτες αλλά όλα εξαρτώνται από την κρίσιμη μάζα χρηστών που θα καταφέρει να συγκεντρώσει η νέα υπηρεσία. Δυστυχώς, κάποιο θέμα με το account στο zoo.gr δεν βοηθάει ώστε να δοκιμάσω το Zoo 3D World.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου