Αναβλήθηκε η συντήρηση του Twitter λόγω ...Ιράν!


Μπορεί να ακούγεται εξωπραγματικό, ωστόσο φαίνεται ότι η ιρανική αντιπολίτευση κατάφερε να αναβάλει - άθελά της, βέβαια - την προγραμματισμένη συντήρηση του Twitter. Η δημοφιλής υπηρεσίας micro-blogging γνωρίζει πρωτοφανή άνθιση τις τελευταίες ημέρες στην Τεχεράνη και τις άλλες περσικές πόλεις, καθώς οι νεαροί αντιφρονούντες έχουν επιλέξει αυτή τη μέθοδο για την επικοινωνία τους.

Έχουν περάσει πέντε ημέρες από την επανεκλογή του Μαχμούτ Αχμαντινετζάντ στην προεδρία της χώρας, ωστόσο η ένταση δε λέει να υποχωρήσει, με την αντιπολίτευση να κάνει λόγο για εκτεταμένη νοθεία. Οι συγκρούσεις μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας μαίνονται με αμείωση σφοδρότητα και το Twitter παίζει αυτές τις ημέρες έναν πολύ σημαντικό ρόλο στην επικοινωνία του νεανικού, κυρίως, κοινού.

Η ηγεσία του Twitter είχε προγραμματίσει ένα σημαντικό update τη Δευτέρα, εντούτοις αποφάσισε να το αναβάλει για να μη διατατάξει την επικοινωνία στο Ιράν. Τελικά, η αναβάθμιση έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης [1:30 ώρα Τεχεράνης] με αποτέλεσμα να μην επηρεαστεί σημαντικά η κίνηση από το Ιράν.

Πηγή: TechConnect

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου