Νέο netbook για παιδιά, από Disney και Asus

Μία παράξενη συνεργασία, απέφερε ένα νέο netbook. Η Disney συνεργάστηκε με την Asus για τη δημιουργία ενός νέου μικρού φορητού υπολογιστή, ειδικά φτιαγμένου για παιδιά. Το όνομά του είναι Netpal.

Σύμφωνα με την Disney, το νέο netbook αναφέρεται σε παιδιά ηλικίας 6 – 12 ετών.

Το Netpal έχει οθόνη 8.9 ιντσών, δυνατότητες ασύρματης δικύωσης WiFi, και Windows XP με πάνω από 40 εγκατεστημένα εργαλεία γονικού ελέγχου.

Από την στιγμή που αυτό το netbook απευθύνεται σε παιδιά, θαπρέπει να είναι και πιο ανθεκτικό. Έτσι, το πληκτρολόγιο είναι αδιάβροχο, ενώ έχει ενσωματωθεί και η τεχνολογία ShockShield της Asus, η οποία προστατεύει από την απώλεια δεδομένων κατά τη διάρκεια μιας ενδεχόμενης πτώσης.

Εμφανισιακά υπάρχει σε δύο χρώματα, ένα ροζ (Princess Pink) και ένα μπλε (Magic Blue) για κορίτσια και αγόρια αντίστοιχα.

Το Netpal έρχεται και 10 έτοιμα και παραμετροποιήσιμα themes σχετικά με δημοφιλής ταινίες της Disney/Pixar, ανάμεσα στα οποία από τις ταινίες Cars, Toy Story, WALL-E κ.λ.π.
Όλα τα παραπάνω, θα ξεκινάνε από 350 δολάρια, μία αρκετά λογική τιμή, ενώ το Netpal το αναμένουμε κάπου μέσα στον Ιούλιο.

575018575021croppednetpal_610x333disney1575020disney2

Ghacks

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου