LG Crystal GD900, διάφανο touchpad έτοιμο για τα μαγαζιά

LG Crystal GD900

Το LG Crystal GD900 μπορεί να είναι το πρώτο διάφανο κινητό στον κόσμο παράλληλα όμως χρησιμοποιεί την διαφάνεια για κάτι περισσότερο από αισθητική. Τα βασικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν οθόνη αφής 3″ που οδηγεί το γνωστό πλέον S-Class UI, ενώ στο πίσω μέρος βρίσκεται μια κάμερα ανάλυσης 8 megapixel με 8x ψηφιακό zoom. WiFi, HSDPA στα 7,2 Mbit/s, Bluetooth, ραδιόφωνο FM και 1.3GB ενσωματωμένης μνήμης που φτάνει τα 16GB μέσω καρτών microSDHC.

Το διάφανο πληκτρολόγιο είναι στην πραγματικότητα ένα διάφανο touchpad, όπως αυτό που βρίσκεται σε κάθε laptop. Η LG έχει εξοπλίσει το Crystal GD900 με gestures τα οποία ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει και στο touchpad ή αποκλειστικά σε αυτό. Η αλλαγή tab στο S-Class UI γίνεται με μια κίνηση του δακτύλου προς τα δεξιά ή αριστερά. Η ίδια κίνηση μπορεί να γίνει και στο διάφανο πληκτρολόγιο. Το ίδιο ισχύει για το pinch gesture στο zoom in και zoom out σε οθόνη και touchpad.

Παράλληλα, ο χρήστης έχει την δυνατότητα να χρησιμοποιεί συγκεκριμένα gestures όπως οι συνεχείς κυκλικές κινήσεις προς τα δεξιά για να δυναμώσει η ένταση της φωνής ή προς τα αριστερά για να χαμηλώσει. Το touchpad μπορεί να χρησιμοποιηθεί για navigation όταν ο browser είναι σε full screen mode όπως ακριβώς και λειτουργεί ως χειριστήριο ελέγχου του κέρσορα όπως ακριβώς συμβαίνει και σε ένα laptop! Αν αυτό δεν είναι αρκετό, ο υποψήφιος αγοραστής του LG Crystal έχει την δυνατότητα να γράφει πάνω στο touchpad με το κινητό να μετατρέπει τα gestures σε γράμματα στην οθόνη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου