Και το όνομα αυτού: iPhone 3G S

iPhone 3G S

Οι φήμες οργίαζαν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Όπως αποδείχτηκε, είχαν δίκιο: στο WWDC που γίνεται αυτές τις μέρες στην California, ανακοινώθηκε η τρίτη γενιά του iPhone. Το όνομα αυτού iPhone 3G S, με το “S” να συμβολίζει το Speed, δηλαδή την ταχύτητα. Λογικό, αφού σύμφωνα με τον Phillip Schiller, VP της Apple, είναι από δύο μέχρι τέσσερις φορές γρηγορότερο συγκριτικά με το iPhone 3G, ανάλογα με την διεργασία.

Πλέον, με ενσωματωμένο HSDPA οι ταχύτητες για surfing στο Web, e-mailing, streaming media θα είναι ακόμα καλύτερες, για την ακρίβεια, διπλάσιες και θα φτάνουν τα 7.2 Mbps. Αυτή η ταχύτητα θα μπορεί να διαμοιράζεται και στον υπολογιστή σας αφού πλέον θα υπάρχει η δυνατότητα για sharing της 3G σύνδεσης του iPhone (tethering). Η κάμερα, όπως ήταν αναμενόμενο, μπορεί πλέον να τραβάει και video στα 30fps με δυνατότητα zoom, ενώ πλέον αναβαθμίστηκε στα 3 Megapixels με δυνατότητα για autofocus χαρίζοντας σας ακόμα καλύτερες φωτογραφίες.

Οι φήμες για την πυξίδα αποδείχτηκαν αληθινές και το νέο Jesus Phone εφοδιάζεται με πυξίδα που δίνει επιπλέον δυνατότητες στην built-in εφαρμογή Google Maps κάνοντας ακόμα πιο εύκολο το navigation. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η λειτουργία που επιτρέπει στον χρήστη μέσω φωνητικών εντολών να κάνει κλήσεις, να αλλάζει τραγούδια στο iTunes και γενικότερα να ελέγχει πλήρως το iPhone 3G S. Ανανέωση έγινε και στην μπαταρία αφού πλέον αυξήθηκε η αυτονομία του τηλεφώνου ελαχιστοποιώντας ένα από τα μεγαλύτερο προβλήματα όλων των τηλεφώνων αυτής της κατηγορίας.

Το iPhone 3G S θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσα στον Ιούλιο ενώ θα κάνει ντεμπούτο στα ράφια των Αμερικάνικων Apple Stores σε 11 μέρες, 2 μέρες αργότερα από την επίσημη διάθεση του iPhone OS 3.0. Οι χωρητικότητες διπλασιάστηκαν, δηλαδή το μικρό iPhone θα έχει χωρητικότητα 16GB ενώ το μεγάλο 32GB. Τα χρώματα δεν θα αλλάξουν ενώ ούτε εξωτερικά θα υπάρχουν διαφορές συγκριτικά με το υπάρχον μοντέλο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου