Forza Motorsport 3, the HD demo

Forza Motorsport 3 Screenshot

Την μέρα που τελείωσα τις Πανελλήνιες, πριν περίπου 4 χρόνια, αποφάσισα να πάρω μία παιχνιδομηχανή. Τότε οι επιλογές μου ήταν δύο: Playstation 2 και Xbox. Βέβαια, στα μάτια μου το δίλλημα ήταν τελείως διαφορετικό: Gran Turismo ή Forza Motorsport. Επειδή είχα παίξει πολλές ώρες το Gran Turismo σε σπίτια φίλων, προτίμησα να ρισκάρω και πήρα τελικά το Xbox με το Forza Motorsport.

Δεν το μετάνιωσα ποτέ, πέρασα άπειρες μπροστά από μία οθόνη προσπαθώντας να κερδίσω τις διάφορες πίστες και να ξεκλειδώσω τις Ferrari, τις Lamborghini και τα διάφορα αγωνιστικά αυτοκίνητα. Άπειρες ώρες πέρασα και στο Xbox360 παίζοντας την δεύτερη γενιά του παιχνιδιού, το Forza Motorsport 2. Αυτό που με κέρδισε σε αυτόν τον τίτλο ήταν η ρεαλιστικότητα που είχαν οι κινήσεις μου, οι αντιδράσεις των αυτοκινήτων, το damage model που μία απλή επαφή μπορούσε να σου καταστρέψει ολόκληρο τον αγώνα.

Ο καιρός πέρασε, τα πολύγωνα πολλαπλασιάστηκαν, τα αυτοκίνητα και οι πίστες αυξήθηκαν ενώ το πρώτο demo video έκανε την εμφάνιση του στην μεγαλύτερη έκθεση παγκοσμίως για video gaming, την E3. Εντυπωσιακό σε High Definition, είτε είστε φαν της σειράς, είτε όχι, ένα είναι σίγουρο, θα σας κάνει να ανυπομονείται να έρθει η 22α Οκτωβρίου, ημέρα που θα κυκλοφορήσει στα ράφια των καταστημάτων το Forza Motorsport 3.

Forza Motorsport 3 Screenshot

Forza Motorsport 3 Screenshot

Forza Motorsport 3 Screenshot

Forza Motorsport 3 Screenshot


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου