Palm Pre στις 6 Ιουνίου

palm pre back and full qwerty view

Είναι επίσημο κυρίες και κύριοι, δια blog και twitter Palm, η εταιρεία ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι το Palm Pre θα είναι διαθέσιμο σε όλη την Αμερική μέσα από τα καταστήματα της Sprint στις 6 Ιουνίου. Στο παιχνίδι των πωλήσεων μπαίνουν και τα Best Buy, Radio Shack μαζί με επιλεγμένα Wal-Mart καταστήματα για να προσφέρουν το Pre στα $199 με συμβόλαιο. Το webOS δεν ήταν ποτέ πιο κοντά στο παρόν και το μέλλον.

Το Palm Pre χρησιμοποιεί τον τελευταίο OMAP επεξεργαστή της TI για ταχύτητα που η Palm χαρακτηρίζει σχεδόν ίδια με αυτή των laptops. Οθόνη αφής 3.1 με ανάλυση 320×480 pixels, WiFi 802.11b/g, Bluetooth 2.1 με EDR και A2DP, GPS, βύσμα 3.5mm για ακουστικά και φυσικά QWERTY πληκτρολόγιο που εμφανίζεται με την βοήθεια slider μηχανισμού.

Το λειτουργικό είναι Linux με επίσημο ονοματάκι webOS και διαχειρίζεται τα 8GB μνήμης onboard. Η Palm υποστηρίζει οτι η ανάπτυξη εφαρμογών είναι εύκολη για όλους αρκεί να γνωρίζουν HTML, CSS και Javascript που θα αναλάβουν τα calls στο λειτουργικό. Το webOS λειτουργεί απίστευτα γρήγορα και φυσικά τα βγάζει πέρα με το builtin accelerometer.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου