Online match (free nova sports...)




Που μπορούμε να βλέπουμε Live NOVA sport ? Το globalnetgr σας παραθέτει δύο σελίδες για να απολαμβάνεται live ποδόσφαιρό μέσω internet.

Καταρχήν να εξηγήσω οτι υπάρχει νέα μόδα στο Internet όποιος θέλει να κάνει broadcast στο internet ,να εκμπέμπει δηλαδή live στο internet κάποια live camera ,κάποιο live video source κ.τλ μέσω κάποιον σελίδων που υποστηρίζουν τέτοιες ενέργειες. Αυτες οι σελίδες που εκμπέμπεται ive κάτι λέγονται channels ,κανάλια δηλαδή . Υπάρχουν πολλά τέτοια κανάλια κάθε τυπου π.χ αθλητικά ,ερωτικά , π.χ κάποιος που εκμπέμπει live απο κάμερα στο δωματιό του κ.τλ .

Εμάς λοιπόν μας ενδιαφέρει το ποδόσφαιρό . Υπάρχει ένα site που αναφέρεται στο ποδόσφαιρό και όταν παίζεται αγώνας αναφέρει τα αντίστοιχα κανάλια . Για να πάτε στο site πατήστε το παρακάτω λίνκ :


http://www.videobala.com/

Τωρα αν το ψάξετε λίγο θα δείτε οτι τους καλύτερους αγώνες στην καλύτερη ποιότητα τους δείχνει στο JUSTIN TV στο παρακάτω channel :

http://www.justin.tv/bebinio?

θα σας συμβούλευα να γραφτείτε δωρεάν στο Justin TV που είναι το channel και να κάνετε favοrites ότι channel σας αρέσει ώστε όταν αρχίζει να εκμπέμπει πρίν απο κάθε αγώνα να σας στέλνει e-mail και να σας ειδοποιεί .

5 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ...http://mariannapits.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορείς να μας δωσεις 1 σάιτ που να βλέπουμε μπάλα υπολογιστή χωρης να έχει διαφημησεις

      Διαγραφή
  2. Δείτε τζαμπέ τους αγώνες του Nova Sports και όχι μόνο!!! WWW.YOUTUBELIVE.GR RADIO TV

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δείτε τζαμπέ τους αγώνες του Nova Sports και όχι μόνο!!! WWW.YOUTUBELIVE.GR

    ΑπάντησηΔιαγραφή