Κάντε το Xbox 360 μια φορητή κονσόλα

Κάντε το Xbox 360 μια φορητή κονσόλα

Αν είστε λάτρεις των video games και, όταν ξεκινάτε ένα παιχνίδι, δεν μπορείτε να ξεκολλήσετε, σίγουρα κάποια στιγμή θα έχετε επιθυμήσει να μπορούσατε να μεταφέρετε την παιχνιδομηχανή σας μαζί σας για να παίζετε όπου κι αν βρίσκεστε, στον ελεύθερο χρόνο σας.

Προφανώς δεν είστε οι μόνοι, αφού ο Ben Heck, γνωστός για διάφορα mods που κατά καιρούς έχει κάνει, όχι μόνο κατασκεύασε μια φορητή έκδοση του Xbox 360, αλλά παρουσίασε ήδη το 5ο revision της κονσόλας του, το οποίο είναι αρκετά βελτιωμένο σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις.

Η φορητή κονσόλα περιλαμβάνει κάλυμμα από πολυκαρβονικά υλικά αντίστοιχα με τα υλικά των πρώτων MacBook, οθόνη 17 ιντσών, ψηφιακό ποτενσιόμετρο με πλήκτρα για έλεγχο του ήχου επάνω στην κονσόλα, ενσωματωμένο δέκτη IR για να λειτουργεί το τηλεχειριστήριο, δύο θύρες USB, τις θύρες επέκτασης του Xbox 360 για μνήμες, θύρα δικτύου καθώς και ενσωματωμένη την εξτρά κάρτα Wi-Fi του Xbox, προφανώς για να έχετε σύνδεση στο Xbox Live και να... λιώσετε online στο Pro Evolution Soccer από όπου και αν βρίσκεστε.

Για να δείτε σε πλήρη λειτουργία το φορητό Xbox 360 δείτε το video της επίδειξής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου