Νέος πρόεδρος στο τμήμα Windows της Microsoft

Η ανάπτυξη και τελειοποίηση των επερχόμενων Windows 7 φέρουν την υπογραφή του Steven Sinofsky, του ανθρώπου που επέλεξε η Microsoft να ηγηθεί της ομάδας με μοναδική αποστολή την προετοιμασία της νέας έκδοσης του λειτουργικού. Οι επιδόσεις του Sinofsky κρίθηκαν από την εταιρεία ως άριστες και του εξασφάλισαν τη θέση του προέδρου στο τμήμα Windows της Microsoft.

Ο ισχυρός άνδρας της εταιρείας Steve Ballmer μίλησε με θερμά λόγια για το έργο του νέου αφεντικού των Windows: "[o Steven Sinofsky] απέδειξε την ικανότητά του να ηγείται μεγάλων ομάδων και να δημιουργεί εξαιρετικά προϊόντα. Η δουλειά που έκανε αυτός και η ομάδα του στα Windows 7 δείχνει τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αναπτύσσεται ένα διανέμεται λογισμικό παγκοσμίου κλάσεως. [Ο Sinofsky] είναι σίγουρα ο ιδανικός άνθρωπος να αναλάβει την ομάδα των Windows".

Όπως είναι φυσικό σε τέτοιες περιπτώσεις, η προαγωγή του Sinofsky σηματοδοτεί μια ευρύτερη αλυσίδα οργανωτικών αλλαγών στις κορυφαίες θέσεις του Windows Department. Ο Sinofsky αναμένεται να αναλάβει τα καθήκοντά του στο τέλος του μήνα.

Πηγή: pcmag.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου