Αποτελέσματα και από το Twitter στο Bing

Η Microsoft παρουσίασε πριν από ένα περίπου μήνα το Bing, μια νέα μηχανή αναζήτησης η οποία φιλοδοξεί να αποσπάσει μερίδιο αγοράς από τον αδιαφιλονίκητο ηγέτη της κατηγορίας που ακούει στο όνομα Google Search. Βέβαια, η αποστολή του Bing είναι κάθε άλλο παρά εύκολη και η Microsoft καταβάλει προσπάθειες να το ενισχύσει. Έτσι, αποφάσισε να προσθέσει και αποτελέσματα από το Twitter στις αναζητήσεις της νέας μηχανής.

Οι χρήστες του Bing θα βλέπουν πλέον και tweets στις αναζητήσεις που κάνουν στον παγκόσμιο ιστό. Σε πρώτη φάση, η Microsoft έχει συμπεριλάβει στις αναζητήσεις τους λογαρισμούς μερικών χιλιάδων χρηστών του Twitter και αναμένεται να διευρύνει το πεδίο δράσης στους επόμενους μήνες. Το περιεχόμενο του Twitter αποκαλύπτεται με αναζητήσεις του τύπου "Twitter Danny Sullivan".

Είναι σαφές πως η Microsoft θα κάνει ό,τι μπορεί για να υποστηρίξει τη νέα μηχανή αναζήτησης. Η μάχη αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον, καθώς τα πράγματα στο χώρο του web search μοιάζουν παγιωμένα και οποιαδήποτε αλλαγή θα προκαλέσει αίσθηση.

Πηγή: appscout

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου