Sony Handycam HDR-CX520VE

Sony Handycam HDR-CX520VE

Ετοιμαστείτε για ένα κόσμο γεμάτο HD βίντεο, γεμάτο με gadgets και συσκευές που καταγράφουν πολλά περισσότερα από φωτογραφίες και κινούμενες εικόνες. Η νέα Sony Handycam HDR-CX520VE υπόσχεται να χρησιμοποιήσει όλην ευαισθησία του Exmor R CMOS Sensor, τον φακό Sony G Lens και την επεξεργαστή BIONZ για αυτό που οι Ιάπωνες περιγράφουν ως “incredible HD imaging performance, especially in low light”.

Η CX520VE είναι ικανή για Full HD recording σε 64GB ενσωματωμένης μνήμης και δυνατότητα χρήσης Memory Stick για επιπλέον χώρο, μαζί με Optical SteadyShot Active Mode για σταθεροποίηση εικόνας, 3-Way Shake-Cancelling για ακόμα μεγαλύτερη σταθερή εικόνα και GPS για αυτόματο geotagging βίντεο και φωτογραφιών. Τα 64GB μνήμης χαρίζουν 25 ώρες Full HD εικόνας και 5.1 ήχου ή αρκετές φωτογραφίες για τα 12 megapixel που χρησιμοποιεί το CMOS του Exmor R όταν βγάζει φωτογραφίες. Η Sony μάλιστα χρησιμοποιεί τεχνολογία φακών από τις Alpha DSLR φωτογραφικές.

Μαζί με τα διάφορα καλούδια σημαντική είναι η προσθήκη του Picture Motion Browser για τους χρήστες PC (επιτρέπει upload κατευθείαν σε YouTube) αλλά και του certification της Apple για συμβατότητα της CX520VE με το iMovie.

Sony Handycam HDR-CX520VE

Sony Handycam HDR-CX520VE

Sony Handycam HDR-CX520VE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου