Microsoft: Τα Windows 7 εγκαταστάθηκαν πιλοτικά σε ΔΕΗ και Τράπεζα Πειραιώς

Windows 7
Δελτίο Τύπου:

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πιλοτική εγκατάσταση της
δοκιμαστικής έκδοσης του επερχόμενου λειτουργικού συστήματος της Microsoft, Windows 7, στις ελληνικές επιχειρήσεις:
  • Δ.Ε.Η. (Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού)
  • Τράπεζα Πειραιώς.
Η υιοθέτηση του νέου προϊόντος από τις δύο παραπάνω εταιρίες εντάσσεται στην προσπάθεια της Microsoft να αναπτύξει μια αμφίδρομη επικοινωνία με τους χρήστες και να αξιοποιήσει εποικοδομητικά τα σχόλια και τις παρατηρήσεις τους, αποσκοπώντας στην ανάπτυξη και διάθεση ενός άρτιου προϊόντος, που θα ανταποκρίνεται με το καλύτερο δυνατό τρόπο στις ανάγκες καταναλωτών και επιχειρήσεων.

Στο πλαίσιο αυτό, η Δ.Ε.Η. και η Τράπεζα Πειραιώς συνεργάστηκαν με την κορυφαία εταιρία λογισμικού και εγκατέστησαν την RC (Release Candidate) έκδοση των Windows 7 με στόχο τον έλεγχο της απόδοσής της στο εταιρικό τους περιβάλλον. Κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου, η οποία ξεκίνησε το Μάιο του τρέχοντος έτους και συνεχίζεται έως και σήμερα, οι δύο επιχειρήσεις διαπίστωσαν στην πράξη τη σταθερότητα και την υψηλή ποιότητα του προϊόντος, παρέχοντας, παράλληλα, πολύτιμες παρατηρήσεις και προτάσεις για την περαιτέρω εξέλιξή του ως την τελική διάθεση.

Τα Windows 7 διαθέτουν πλήθος νέων χαρακτηριστικών, φιλοδοξώντας να ανταποκριθούν στις αυξημένες ανάγκες και απαιτήσεις τόσο των οικιακών όσο και των εταιρικών χρηστών. Ειδικότερα, το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft έχει ενσωματώσει καίριες τεχνολογικές βελτιώσεις που αφορούν ζητήματα όπως η ταχύτητα, η σταθερότητα, η ευκολία χρήσης, η διαλειτουργικότητα, η συμβατότητα και η αξιοπιστία.

Πηγή: microsoft.com/hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου