Υπερθερμαίνονται τα νέα iPhone;

iphone-3g-s-full.jpg

Δεν πέρασαν παρά μόνο λίγες μέρες από την κυκλοφορία του iPhone 3G S και τα πρώτα παράπονα άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους. Ένας σεβαστός αριθμός κατόχων του νέου iPhone παραπονέθηκε ότι η συσκευή υπερθερμαίνεται αδικαιολόγητα έπειτα από λίγη ώρα χρήσης. Μάλιστα, κάποιοι έφτασαν στο σημείο να ισχυριστούν ότι η συσκευή τους άλλαξε χρώμα από τη θερμότητα!

Δε γνωρίζουμε αν τα πράγματα είναι τόσο σοβαρά όσο τα περιγράφουν μερικοί, φαίνεται όμως ότι το νέο iPhone θερμαίνεται περισσότερο από το παλιό. Η Apple αρνείται ότι το νέο iPhone έχει προβλήματα, ωστόσο εξέδωσε μια ανακοίνωση για καλό και για κακό.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία καλεί τους χρήστες να μη χρησιμοποιούν το iPhone σε περιβάλλοντα όπου υπάρχει υπερβολική ζέστη, προσθέτοντας ότι η εντατική χρήση (μουσική, GPS κλπ) με τον ήλιο να λούζει τον κάτοχο μπορεί να οδηγήσει στην υπερθέρμανση της συσκευής.

Βέβαια, η Apple λέει αυτονόητα πράγματα που ισχύουν για όλες τις συσκευές. Λογικό δεν είναι να αυτοπυρποληθεί ένα κινητό αν το χτυπάει ο ήλιος με 45 βαθμούς θερμοκρασία;

Πηγή: pcmag.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου