Τέλος ο χαρακτηρισμός beta από τις εφαρμογές της Google

Το Gmail θεωρείται από πολλούς ως το πληρέστερο web-based ηλεκτρονικό ταχυδρομείο με εκατομμύρια οπαδούς ανά την υφήλιο. Αν και μετράει πάνω από πέντε χρόνια ζωής, η Google δεν έδειχνε διάθεση να αφαιρέσει το χαρακτηρισμό beta από το λογότυπό του. Τελικά, όμως [και επιβεβαιώνοντας τις φήμες των τελευταίων μηνών] η εταιρεία ανακοίνωσε ότι ο όρος beta είναι πλέον παρελθόν.

Πέρα από το Gmail, η Google προχώρησε στον τερματισμό της φάσης beta για τα Google Calendar, Google Docs και Google Talk. Στη σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία αναφέρει ότι οι εφαρμογές της είναι ιδιαιτέρα δημοφιλείς σε επίπεδο επιχειρήσεων και ιδιωτών, ωστόσο υπάρχει μια μερίδα [μεγάλων, κυρίως] εταιρειών που διστάζουν να τις υιοθετήσουν λόγω του χαρακτηρισμού beta. Έτσι, η Google έκρινε σκόπιμο να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση για να ενιχύσει την απήχηση των εφαρμογών της.

Η εταιρεία υπογραμμίζει ότι η αφαίρεση του όρου beta δε σημαίνει τερματισμό των προσπαθειών για την περαιτέρω βελτίωση των εφαρμογών. Η έρευνα και ανάπτυξη συνεχίζονται κανονικά σε όλες τις εφαρμογές της Google.

Πηγή: hothardware

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου