Τιμές για τα Windows 7 – παραγγελίες από σήμερα

Τιμές για τα Windows 7 – παραγγελίες από σήμερα
Τα Windows 7 θα κυκλοφορήσουν επίσημα στις 22 Οκτωβρίου και η Microsoft έχει ένα πρόγραμμα για περιορισμένο χρονικό διάστημα, για παραγγελία από σήμερα, με σημαντικές εκπτώσεις, προς το παρόν μόνο σε Αμερική, Καναδά και Ιαπωνία.

Ωστόσο, όσοι αγοράσουν από σήμερα υπολογιστή με Windows Vista, θα λάβουν δωρεάν αναβάθμιση στα Windows 7, στην αντίστοιχη έκδοση. Έτσι τα Vista Home Premium αναβαθμίζονται σε Windows 7 Home Premium, τα Vista Business σε Win 7 Professional, τα Vista Ultimate σε Win 7 Ultimate. Δεν υπάρχει δυνατότητα αναβάθμισης για τα Windows Home Basic.

Οι εκπτώσεις που κάνει η Microsoft για Αμερική, Καναδά και Ιαπωνία είναι αρκετά καλές, και ελπίζουμε κάτι παρόμοιο να συμβεί και για την Ελλάδα. Για τα Windows 7 Home Premium, θα πληρώσουν 50 δολάρια αντί για 120 και για τα Windows 7 Professional θα πληρώσουν 100 αντί για 200 δολάρια. Οι αγορές μπορούν να γίνουν από το store.microsoft.com.

Σχετικά με την Ευρώπη τώρα, η Microsoft φαίνεται ότι ακολουθεί μία περίεργη πολιτική. Έτσι, από τις 15 Ιουλίου θα μπορούν να παραγγείλουν τα Windows 7 και στην Ευρώπη, και συγκεκριμένα σε Γαλλία, Γερμανία και Αγγλία με τις παραπάνω εκπτώσεις. Όμως φαίνεται ότι δεν θα υπάρχει τρόπος αναβάθμισης από τα Windows Vista, μιας και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει απαγορεύσει στην Microsoft να βάλει τον Internet Explorer 8, οπότε οι χρήστες θα αναγκαστούν να κάνουν καθαρή εγκατάσταση.

Αυτό μου μοιάζει εκδικητικό…

Gizmodo

Οι τιμές των Windows 7 E είναι σχεδόν οι ίδιες που ισχύουν για τα Windows Vista και είναι αναλυτικά οι εξής

Windows 7 E Home Premium - €119
Windows 7 E Professional - €285
Windows 7 E Ultimate - €299

Οι τιμές αυτές θα ισχύσουν μέχρι το τέλος της χρονιάς ενώ από 1/1/2010 θα υπάρξει αύξηση στις εκδόσεις Professional & Ultimate οι οποίες θα κοστίζουν €309 και €319 αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου