Ελληνικά Sites Τύπου Youtube

Στο Ελληνικό διαδίκτυο βρίσκουμε πλέον αρκετές καλές σελίδες που προσφέρουν υπηρεσίες εφάμιλλες ίσως και κάποιες φορές καλύτερες από τα αντίστοιχα διάσημα παγκόσμια websites, όπως για παράδειγμα αυτό του πασίγνωστου youtube.com που αποτελεί την #1 επιλογή των περισσοτέρων χρηστών του διαδικτύου για την αναμετάδοση βίντεο.

Αντίστοιχα Ελληνικά sites που προσφέρουν την δυνατότητα ανεβάσματος και αναπαραγωγής video είναι:


Το GreekTube είναι εξολοκλήρου αφιερωμένο στο ανέβασμα και την αναπαραγωγή Video. Είναι μία πολύ αξιόλογη προσπάθεια και η σελίδα ανανεώνεται με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Τέλος, προσφέρει και υπηρεσίες Chat και Forum!



Ελληνικά sites τύπου youtube.com
GrTube

To GrTube δεν είναι online κοινότητα, έχει περισσότερο τη μορφή Blog. Ανεβαίνουν καθημερινά πολλά video όλων των ειδών. Λειτουργεί από το Νοέμβριο το 2006 και έχει αρκετά video από την Ελληνική Τηλεόραση.



Ελληνικά sites τύπου youtube.com
Yupi

Το Yupi.tv αποτελεί μέρος του online περιοδικού-blog του yupi.gr. Έχει πολλές κατηγορίες και πολύ όμορφο περιβάλλον χρήσης, φιλικό και καθόλου κουραστικό. Όσο για το περιεχόμενο, αυτό είναι πολύ προσεγμένο και ενδιαφέρον!



Ελληνικά sites τύπου youtube.com
Zoo

To zoo αποτελεί από μόνο του κατηγορία. Είναι αναμφισβήτητα η πιο προχωρημένη και πρωτότυπη online κοινότητα. Μία από της υπηρεσίες της είναι και το ανέβασμα-αναπαραγωγή video. Προσφέρει μάλιστα την δυνατότητα ανεβάσματος video από κινητό και web-camera.



Ελληνικά sites τύπου youtube.com
Fatsimare

To Fatsimare είναι αναμφίβολα μία γιγαντιαία κοινότητα με πάμπολλες υπηρεσίες και είναι λίγο δύσκολο να μην χαθείς. Υπάρχει η δυνατότητα ανεβάσματος πολλών ειδών video ακόμα και από σελίδες του στυλ YouTube και Metacafe.



Ελληνικά sites τύπου youtube.com
Pc-Magazine

To Tube του PC-Magazine έχει κυρίως video που σχετίζονται με υπολογιστές, gadgets και γενικά τον ηλεκτρονικό κόσμο. Έχει πολύ ευχάριστο περιβάλλον το οποίο ταιριάζει και με την θεματολογία του.

To Gamato είναι σελίδα με Video, ανέκδοτα, αστείες φωτογραφίες, παιχνίδια και πολλά ακόμα. Υπάρχουν εκατοντάδες Video να χαθείτε για ώρες!..




To Paranoid είναι μία πολύ νέα κοινότητα που βρίσκεται ακόμα στα σπάργανα. Φαίνεται να έχει πολλες προοπτικές και αναμφισβήτητα έχει την θέση της σε αυτό το post!


Ελληνικά sites τύπου youtube.com
WorldOnDisk

To WorldOnDisk είναι μία μικρή αλλά ξεχωριστή κοινότητα με video από ονειρεμένα μέρη. Προσωπικά με έκανε να ζηλέψω όσους έχουν ταξιδέψει στις τοποθεσίες από τα περισσότερα video...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου