Quest Xpand: To πρώτο PC στην Νοτιοανατολική Ευρώπη με πιστοποίηση Microsoft Windows 7

Το Quest Xpand είναι το πρώτο σύστημα προσωπικού υπολογιστή στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, και μέσα στα 4 πρώτα στην Ευρώπη και 10 πρώτα στον κόσμο, που πιστοποιήθηκε στο νέο λειτουργικό περιβάλλον της Microsoft, Windows 7. Το Quest Xpand έχει περάσει επιτυχώς όλους τους τεχνικούς ελέγχους της Microsoft και πληροί τις προϋποθέσεις εκείνες ώστε να παρέχει στους Έλληνες καταναλωτές όλα τα πλεονεκτήματα των Windows 7, όπως αξιοπιστία, ταχύτητα και απόλυτη συμβατότητα με άλλες συσκευές.

Οι υπολογιστές Quest αποτελούν ένα από τα πλέον επιτυχημένα και αναγνωρισμένα προϊόντα της Ελληνικής αγοράς πληροφορικής. Από το 1991 που ξεκίνησε η κατασκευή τους και η διάθεσή τους στην αγορά, η Info-Quest αξιοποιεί τις συνεργασίες της με τους κορυφαίους κατασκευαστές, ενσωματώνει πρώτη την αιχμή της τεχνολογίας, επιλέγει ποιοτικά υποσυστήματα, πραγματοποιεί ενδελεχείς ελέγχους συμβατότητας και απόδοσης και πιστοποιεί τους υπολογιστές Quest, έτσι ώστε κάθε πελάτης υπολογιστή Quest να απολαμβάνει την πρωτοπορία, την ποιότητα, την απόδοση, τις υπηρεσίες που προσφέρει η κορυφαία εταιρεία πληροφορικής στην Ελλάδα, στην πλέον ασυναγώνιστη τιμή.

Μάθετε περισσότερα και αποκτήστε τους πιστοποιημένους Quest Xpand, καθώς και όλες τις σειρές φορητών υπολογιστών, επιτραπέζιων υπολογιστών και servers Quest, που κατασκευάζει η Info-Quest στο www.questpc.gr και στο www.you,gr, το ηλεκτρονικό κατάστημα της Info-Quest.

Πηγή: Info-Quest

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου