Η LG ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει OLED TV

lg_oled_ces_2009_front_2.jpg

Η Sony πρόκειται πολύ σύντομα να αποκτήσει ανταγωνισμό στις τηλεοράσεις OLED κι αυτό είναι κάτι που μόνο προς όφελος των καταναλωτών μπορεί να εξελιχθεί. Γνωρίζαμε ότι η LG ετοιμάζεται εδώ και λίγο καιρό να συντροφεύσει τη Sony στα panels του μέλλοντος, ωστόσο τώρα έχουμε κάτι συγκεκριμένο στα χέρια μας. Η νέα OLED TV της LG θα κυκλοφορήσει στην αγορά τον προσεχή Δεκέμβριο. Το ντεμπούτο θα γίνει στη Νότια Κορέα και η τιμή της δεν είναι ακόμα γνωστή. Δεν πρόκειται να είναι φτηνή, πάντως, και θα πρέπει να περιμένουμε ένα πολύ υψηλό νούμερο.

Αρκεί να αναφέρουμε ότι η OLED TV της Sony στις 11 ίντσες στοιχίζει περίπου 1800 ευρώ. Φανταστείτε τι έχει να γίνει με το μοντέλο της LG, το οποίο θα έχει διαγώνιο 15 ίντσες. Όπως και να το κάνουμε, βέβαια, θα είναι μια τέλεια επιλογή για το υπνοδωμάτιο ή την κουζίνα. Όλα αυτά, πάντως, υπό την προϋπόθεση ότι σας αρέσουν οι extreme δαπάνες.

Όσο για τις τεχνικές προδιαγραφές, μιλάμε κατά πάσα πιθανότητα για contrast εκατομμυρίου, ανάλυση 1366x768 και χρόνο ζωής 30.000 ώρες.

Πηγή: OLED-info

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου