iPhone 3G S hardware

iPhone 3G S 2 times faster

Η Apple δεν είναι διατεθειμένη να δώσει πληροφορίες για το hardware του νέου iPhone 3G S αλλά είναι ευρέως γνωστό ότι το νέο κινητό έχει βελτιωθεί στα σημεία. Εξοπλισμένο με επεξεργαστή Cortex A8 στα 600MHz και GPU PowerVR SGX το iPhone EG S χαρακτηρίζεται από το Cupertino ως “The Fastest iPhone Ever” όχι άδικα. Χρησιμοποιεί ταχύτερο επεξεργαστή σε σύγκριση ακόμα και με το iPod touch 2ης γενιάς και ανοίγει τον δρόμο για ταχύτερες εφαρμογές με μεγαλύτερη L2 cache αλλά και υποστήριξη OpenGL ES 2.0. Η RAM έχει επίσης αναβαθμιστεί στα 256MB από τα 128MB.

Το πακέτο CPU και GPU είναι κατασκευασμένο στα 65nm και θεωρητικά καταναλώνει περισσότερο ρεύμα σε σύγκριση με τον προηγούμενο επεξεργαστή των 412MHz, αν και η Apple υπόσχεται ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας. Το τεχνικό κομμάτι δεν έχει τόσο σημασία όσο το αποτέλεσμα για τον χρήστη και τι ακριβώς θα δείχνει στο τέλος της ημέρας ο δείκτης της μπαταρίας του 3G S.

Η GPU PowerVR SGX ουσιαστικά τοποθετεί την Apple στην αρένα του mobile gaming με επιδόσεις. Ακόμα και στο χειρότερο δυνατό configuration, είναι ικανή να προσφέρει 3.5-7 φορές μεγαλύτερη “ισχύ” από τα σημερινά iPhone 3G, με χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας. Πρακτικά αυτό σημαίνει ό,τι τα παιχνίδια που έχουμε δει μέχρι σήμερα στο iPhone είναι απλά αστεία από άποψη πολυπλοκότητας και ποιότητας γραφικών. Το μέλλον του iPhone 3G S είναι πραγματικά συναρπαστικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου