Internet Explorer 8 (Ελληνικός)




Από εχθές έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε download και να δοκιμάσουμε την τελική έκδοση του Internet Explorer 8 ο οποίος διατίθεται σε 25 συνολικά γλώσσες, μεταξύ αυτών και η ελληνική, και μπορεί κανείς εύκολα να τον κατεβάσει από εδώ. Ο Internet Explorer 8 είναι ακόμα πιο εύχρηστος και πιο γρήγορος, ενώ προσφέρει παράλληλα ενισχυμένη ασφάλεια στο χρήστη. Οι σημαντικές βελτιώσεις που έχουν γίνει σε θέματα ασφάλειας, προσφέρουν προστασία από τις ήδη υπάρχουσες αλλά και από τις επερχόμενες διαδικτυακές απειλές.Παράλληλα, με τη χρήση του Internet Explorer 8, μειώνεται σημαντικά ο χρόνος που απαιτείται στο διαδίκτυο για την ολοκλήρωση των δημοφιλέστερων ενεργειών, όπως η αναζήτηση, η χρήση χαρτών και ο διαμοιρασμός αρχείων, ενώ παράλληλα διευκολύνεται η χρήση δημοφιλών διαδικτυακών υπηρεσιών.
Περισσότερη ασφάλεια:
Ο Internet Explorer 8 προσφέρει προστασία, καθώς πρόσφατη έρευνα των NSS Labs δείχνει ότι ο νέος browser αποκλείει διπλάσιο έως τετραπλάσιο αριθμό ιών, συγκριτικά με άλλους browsers. Επιπλέον, ο Internet Explorer 8 ενσωματώνει χαρακτηριστικά ασφάλειας που εμποδίζουν ανεπιθύμητες διαδικτυακές επιθέσεις και απειλές.
Πιο γρήγορα και εύκολα οι καθημερινές λειτουργίες:
Εκτός από τα θέματα ασφάλειας και προστασίας, ο Internet Explorer 8 χαρακτηρίζεται από την ακόμα ταχύτερη εμφάνιση ιστοσελίδων. Στη νέα αυτή έκδοση έχουν προστεθεί επιπλέον χρήσιμες λειτουργίες που διευκολύνουν ακόμα περισσότερο την πλοήγηση στο διαδίκτυο. Σε αυτές περιλαμβάνονται:
Accelerators: Η λειτουργία αυτή επιτρέπει την ευκολότερη και γρηγορότερη ολοκλήρωση διαδικτυακών ενεργειών, καθώς συγκεκριμένες δράσεις που υλοποιούνται μέσω διαδικτυακών υπηρεσιών όπως Facebook, ESPN, Live.com και Sina είναι εφικτές απευθείας μέσω της εκάστοτε ανοιχτής ιστοσελίδας. Με ένα δεξί κλικ στη λέξη ή τη φράση του ενδιαφέροντος, δίνεται η δυνατότητα για χρήση υπηρεσίας χάρτη, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και διαμοιρασμού.
Web Slices: Με αυτήν τη λειτουργία, μπορεί κανείς να έχει ανά πάσα στιγμή άμεση πρόσβαση σε πληροφορίες από αγαπημένα sites όπως το Digg, το Yahoo Mail, το OneRiot και το eBay.
Αναζήτηση εικόνων (visuals): Το Instant Search Box επιτρέπει την ολοκληρωμένη αναζήτηση, παρουσιάζοντας στον χρήστη εικόνες και sites, ως αποτέλεσμα της αναζήτησής. Για παράδειγμα οι New York Times, το Amazon και η Wikipedia, καθώς και ότι υπάρχει αποθηκευμένο στα Αγαπημένα και στο Ιστορικό μπορούν να αποτελέσουν αποτέλεσμα της αναζήτησης.
Συμβατό με: Windows XP / 2003 / Vista.
License: Δωρεάν εφαρμογή
Filesize: 16.3mb (For Xp) - 14.2mb (For Vista)


Μπορείτε να τον κατεβάσετε από το site της Microsoft ή από εδώ:
For Windows Xp

http://rapidshare.com/files/211567272/IE8-WindowsXP-x86-ELL.rar

For Windows Vista

http://rapidshare.com/files/211567024/IE8-WindowsVista-x86-ELL.rar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου