HTC Hero, Android και Sense UI

HTC Hero Android powered smartphone with Sense UI

Δεν πέρασαν παρά μερικές ώρες από τα leaks και η HTC επισημοποίησε την ύπαρξη του νέου HTC Hero. Android powered κινητό με το νέο Sense UI στην οθόνη αφής 3.2″ με ανάλυση 320 x 480 pixels και δύο ιδιαίτερα χαρακτηριστικά: capacitive screen και multi touch. Αυτό σημαίνει ότι παρά τις ίδιες προδιαγραφές με το HTC Magic, το Hero θα μπορεί να κάνει περισσότερα και με μεγαλύτερη ακρίβεια.

Τα ηλεκτρονικά προσφέρουν ότι, θα περίμενε κάποιος από ένα σύγχρονο smartphone με Android. Bluetooth 2.0 με EDR και A2DP, WiFi 802.11 b/g, GPS, Quad-band GSM/GPRS/EDGE, Dual-band HSPA/WCDMA, microSD και φυσικά το κλασσικό HTC ExtUSB. Ευτυχώς το Hero προσφέρει βύσμα 3.5 mm για όλα τα ακουστικά όπως και πυξίδα, G-sensor, κάμερα ανάλυσης 5 megapixels με auto focus.

Η μπαταρία Lithium-ion των 1350 mAh υπόσχεται ομιλία για σχεδόν 8 ώρες σε δίκτυα GSM και αναμονή σχεδόν 18 ημέρες όταν δεν τροφοδοτεί τα κυκλώματα του Hero για αναπαραγωγή μουσικής και βίντεο σε MPEG-4, H.263, H.264 και Windows Media Video 9. Ζυγίζει 135g και έχει διαστάσεις 112 x 56.2 x 14.35 mm.

Το Android και το Sense UI φροντίζουν για την μεταφορά όλων των επαφών από Facebook, Twitter, email κλπ στο κινητό και ταυτόχρονα υποστηρίζουν την αναζήτηση ανάμεσα σε όλα αυτά. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι η τσέπη δεν γεμίζει μόνο με φωτογραφίες και βίντεο αλλά και κοινωνικότητα από τον πραγματικό και online κόσμο των social networking services.

HTC Hero Android powered smartphone with Sense UI

HTC Hero Android powered smartphone with Sense UI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου