Google Voice με πολύ καλές δυνατότητες

Google Voice με πολύ καλές δυνατότητες

Σύμφωνα με αρκετές αναφορές, φαίνεται ότι η Google αγόρασε πάνω από ένα εκατομμύριο τηλεφωνικούς αριθμούς, προετοιμάζοντας την δημόσια κυκλοφορία του Google Voice, δηλαδή της νέας τηλεφωνικής υπηρεσίας της εταιρίας. Ας δούμε μερικές λεπτομέρειες της κλειστής beta έκδοσης.

Η Google ετοιμάζεται για τη δημόσια κυκλοφορία της υπηρεσίας Google Voice, με την τεχνογνωσία που πήρε από την εξαγορά της τηλεφωνικής εταιρίας μέσω Internet, GrandCentral, το 2007. To Google Voice ξεκίνησε τον Μάρτιο σε κλειστή beta, κυρίως στους πελάτες της GrandCentral.

Υπάρχουν αρκετές λειτουργίες, όπως μεταφορά της κλήσεις σε κανονικό τηλέφωνο, αποστολή SMS, τηλεφωνητής κ.λ.π. Πολύ εντυπωσιακό χαρακτηριστικό που δεν έχει προστεθεί ακόμα, αλλά η Google θέλει να το κάνει, είναι η μετατροπή των κλήσεων του τηλεφωνητή σε αρχεία κειμένου ώστε να είναι αναζητήσιμα!

google-voice-screen

Σύμφωνα με την ArsTechnica, η υπηρεσία έχει πάρα πολλές δυνατότητες και είναι εύκολη στη χρήση. Έχει έναν αριθμό από πολύ σημαντικές λειτουργίες, όπως υποστήριξη εναλλαγής μεταξύ γραμμών, κατά τη διάρκεια μιας κλήσεις καθώς και καταγραφή κλήσεων με το πάτημα ενός κουμπιού. Οι ηχογραφημένες κλήσεις και τα μηνύματα του αυτόματου τηλεφωνητή, μπορούν να αναπαραχθούν από την εφαρμογή, ενώ μπορεί να κατέβουν σε μορφή MP3.

Ακόμα, προσφέρεται ένα σύστημα προγραμματισμού των κλήσεων.
Το περιβάλλον είναι παρόμοιο με αυτό των άλλων υπηρεσιών της Google, ενώ ένα αρνητικό χαρακτηριστικό, είναι ότι προς το παρόν δεν παρέχεται δυνατότητα καταγραφής μίας εξερχόμενης κλήσεις.

ArsTechnica

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου