Νέο εργαλείο για τις δημοσιεύσεις στο Facebook

Οι υπεύθυνοι του Facebook δοκιμάζουν αυτό τον καιρό ένα νέο πειραματικό εργαλείο που θα δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να ελέγχουν εύκολα και γρήγορα ποιοι θα μπορούν να βλέπουν τις δημοσιεύσεις τους. Το νέο εργαλείο θα είναι άμεσα προσβάσιμο σε κάθε status update που κάνει ο χρήστης, ανεξάρτητα από το αν δημοσιεύει απλό κείμενο, φωτογραφίες ή video.

Πιο συγκεκριμένα, κάτω από το πεδίο για το status update θα υπάρχει το εικονίδιο ενός λουκέτου, το οποίο θα περιλαμβάνει πέντε επιλογές: Everyone, Friends and Networks, Friends of Friends, Friends και Custom. Έτσι, ο χρήστης θα μπορεί να επιλέγει κάθε φορά τη ρύθμιση που ταιριάζει καλύτερα στη δημοσίευσή του.

Ο έλεγχος των εμφανίσεων υπάρχει μέχρι σήμερα στις ρυθμίσεις του λογαριασμού. Ωστόσο, το νέο χαρακτηριστικό δίνει τη δυνατότητα για άμεση επιλογή σε κάθε δημοσίευση, δίχως να απαιτείται μετάβαση στη σελίδα των ρυθμίσεων.

Το εργαλείο είναι αυτή τη στιγμή σε στάδιο beta και σε πρώτη φάση θα διατεθεί στους χρήστες που δεν έχουν ορίσει περιορισμούς στην εμφάνιση των δημοσιεύσεών τους.

Πηγή: App Scout

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου