Προγράμματα Cosmote HTC Magic

Cosmote HTC Magic

Είδαμε το τηλεοπτικό του HTC Magic αλλά τώρα έφτασε η στιγμή για τα προγράμματα και το κόστος απόκτησης. Η Cosmote έχει ήδη ετοιμάσει την ανάλογη σελίδα με τιμοκαταλόγους για Οικιακά Προγράμματα COSMOTE i και Επαγγελματικά Προγράμματα COSMOTE Business i αλλά το σημαντικό στοιχείο της υπόθεσης είναι το promo που τρέχει μέχρι 30 Ιουνίου.

“Με κάθε νέα ενεργοποίηση των προγραμμάτων “COSMOTE i” και “COSMOTE Business i” έως και τις 30 Ιουνίου 2009, προσφέρεται κάθε μήνα συνολικός δωρεάν όγκος από 500MB έως και 2,5GB στα “COSMOTE i” και από 2GB έως και 3GB στα “COSMOTE Business i”, ανάλογα με το πρόγραμμα, και για 12 μήνες από την αρχική ένταξη”. Η τιμή των €99 ισχύει για νέες συνδέσεις στο πρόγραμμα COSMOTE i-75, με μηνιαίο πάγιο €75 (με ΦΠΑ) και για συμβόλαιο διάρκειας 18μηνών.

Αν και δεν είναι ξεκάθαρο, δίνεται η εντύπωση ότι το Android Market θα λειτουργήσει και στην Ελλάδα. Το site της Cosmote αναφέρει: “Το Android Market™ , σας εισάγει σε έναν κόσμο πρόσθετων υπηρεσιών και εφαρμογών (social networking,online shopping, ταξίδια, παιχνίδια κ.α.) που ανανεώνεται συνεχώς προκειμένου να έχετε ότι πιο καινούριο, στο κινητό σας!” Προφανώς στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ.

HTC Magic Οικιακά Προγράμματα COSMOTE i

HTC Magic Επαγγελματικά Προγράμματα COSMOTE Business i

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου