Εκπέμψτε άφοβα και παίξτε μουσική για τους φίλους σας.

Κατά καιρούς γινόμαστε αποδέκτες μηνυμάτων που έχουν να κάνουν με online ραδιόφωνο και το πώς μπορεί κανείς να παίξει μουσική από το PC του και να τον ακούνε οι φίλοι του μέσω Internet. Το θέμα αυτό δημιουργήθηκε όχι για να σας πούμε ακριβώς το πώς θα το κάνετε, αλλά για να σας πούμε πού θα βρείτε οδηγίες για να το κάνετε εύκολα. Τόσο εμείς που κάποια στιγμή το δοκιμάσαμε, όσο και ορισμένοι φίλοι, παίξαμε με το γνωστό προγραμματάκι Winamp και κάποια πρόσθετα που χρειάζονται όπως το shoutcast. Η εγκατάσταση και η παραμετροποίηση μπορούν να γίνουν πανεύκολα και μέσα σε λίγη ώρα να μπορείτε να "εκπέμψετε" στις συχνότητες του διαδικτύου :)

Δύο πολύ κατατοπιστικές σελίδες από τις οποίες μπορείτε να πάρετε πληροφορίες είναι οι παρακάτω:

Κάνοντας κλικ εδώ θα λάβετε οδηγίες στα Ελληνικά και θα καταλάβετε πώς λειτουργεί το όλο θέμα.

Κάνοντας κλικ εδώ θα βρείτε πώς γίνεται η εγκατάσταση του shoutcast και άλλο πρέπει να κάνετε για να παίξετε μουσική. Να πούμε πως εκτός της μουσικής που θα παίζετε μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να μιλάτε και μέσω μικροφώνου. Όταν δεν βρίσκεστε μπροστά στο PC μπορείτε άνετα να έχετε μια λίστα και να παίζει αυτόματα.

Καλές εκπομπές και αφιερώστε τίποτα και σε εμάς.

Όσοι έχουν περισσότερες πληροφορίες που μπορεί να βοηθήσουν κάποιο αρχάριο, μπορούν να τις μοιραστούν απαντώντας στο θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου