ΚΑΝΟΝΙστε την πορεία σας

cannon-usb-hub.jpg

Καιρό είχαμε να δούμε ένα USB hub που να μας κάνει να το χαζέψουμε για αρκετή ώρα. Το νέο hub που διαθέτει η ιστοσελίδα gadget4all αναπαριστά ένα κανόνι που θα δώσει έναν πολεμικό τόνο στο γραφείο σας. Έτσι, αν υπάρχουν κάποιοι αντιπαθητικοί συνάδελφοι στη δουλειά, μπορείτε να τους στείλετε ένα σαφές μήνυμα στρέφοντας το κανόνι πάνω τους. Και σκεφτείτε πόσο ενδιαφέρον θα αποκτήσει η ζωή στο γραφείο αν υπάρχει ένα τέτοιο hub και σε κάποιο γειτονικό γραφείο.

Οι υποδοχές για USB βρίσκονται σε στρατηγικά σημεία, όπως η άκρη του κανονιού και οι ρόδες. Για να κάνουν ακόμα πιο ρεαλιστικό το πακέτο, οι δημιουργοί του έχουν προσθέσει ήχο πυροβολικού κάθε φορά που συνδέετε μια συσκευή. Επίσης, υπάρχει και ήχος βομβαρδιστικού που συμμετέχει στην αεροπορική υποστήριξη. Η διακλαδικότητα των ενόπλων δυνάμεων σε όλο της το μεγαλείο!

Η τιμή του είναι 9 ευρώ και μπορείτε να το παραγγείλετε από το link που ακολουθεί. Πάντως, έχει κι ένα ελάττωμα που δε θα φανταζόμασταν ποτέ, όσες φορές κι αν μαντεύαμε: είναι USB 1.1 κι αυτό σημαίνει χαμηλότερες ταχύτητες απ' ό,τι έχετε συνηθίσει. Μη μας ρωτήσετε γιατί είναι 1.1, δεν καταφέραμε να λύσουμε το γρίφο.

Πηγή: gadget4all

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου