Apple vs doubleTwist σημειώσατε 1

doubletwist ad on bart station next to apple store San Fransisco

Λίγο πριν το WWDC εμφανίστηκε διαφήμιση της doubleTwist ακριβώς κάτω από το λογότυπο της Apple, στο Apple Store του San Francisco. Το διαφημιστικό, προφανώς σκόπιμα τοποθετημένο εκεί, συνδέει το λογότυπο του Cupertino με το software της doubleTwist. Αν όλα αυτά ακούγονται απλά δεν είναι γιατί η διαφήμιση απομακρύνθηκε. Ο χώρος που είχε τοποθετηθεί ανήκει στο BART, το μετρό του San Francisco που έχει είσοδο ακριβώς δίπλα από το Apple Store. Η επίσημη δικαιολογία του BART είναι ότι το μαύρο background της φωτογραφίας δεν βοηθά στον φωτισμό του χώρου, κάτι που μάλλον είναι αλήθεια γιατί ο διάδρομος με τις κυλιόμενες ήταν σκοτεινός.

Η doubleTwist κατέθεσε πρόταση με το ίδιο διαφημιστικό χρησιμοποιώντας λευκό και διάφανο background αλλά ακόμα δεν έχει προκύψει κάποια απόφαση για τοποθέτηση του διαφημιστικού. Το WWDC τελειώνει την Παρασκευή. Ο συγκεκριμένος σταθμός BART στην Market st. είναι περίπου 7 λεπτά με τα πόδια από το Moscone Center που γίνεται το WWDC και ακριβώς δίπλα από το Apple Store. Η Apple καταχωρεί διαφημίσεις στον διαφημιστικό χώρο των σταθμών του BART.

Είναι προφανές ότι όσο η doubleTwist προσπαθεί να προβάλλει το Cure software που επιτρέπει σε κινητά και άλλες συσκευές να έχουν πρόσβαση στο iTunes Library, τόσο η Apple θα προσπαθεί να κρατήσει μακρυά την διαφήμιση κάτω από το λογότυπο της, όσο το WWDC είναι σε εξέλιξη. Μπορεί βέβαια να πρόκειται για σύμπτωση ή θεωρία συνωμοσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου