PRACSE 2009 Πωλήσεις-ρεκόρ για το Resident Evil 5


Μιλώντας σε δημοσιογράφους του Reuters, ο οικονομικός διευθυντής της Capcom, Kazuhiko Abe, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τις πωλήσεις του δημοφιλούς game Resident Evil 5. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία στις 5 Μαρτίου και σε Ευρώπη-Αμερική στις 13 Μαρτίου, καταφέρνοντας να πουλήσει 4,4 εκατομμύρια αντίτυπα μέχρι το τέλος εκείνου του μήνα.

Ο Abe συμπλήρωσε ότι τον Απρίλιο πουλήθηκαν περίπου 570.000 κόπιες, φέροντας έτσι τις πωλήσεις πολύ κοντά στο εντυπωσιακό νούμερο των 5 εκατομμυρίων αντιτύπων. Η λογική λέει ότι οι πωλήσεις θα ακολουθήσουν φθίνουσα πορεία από εδώ και μπρος, με το τελικό νούμερο να εκτιμάται γύρω στα 5,5 εκατομμύρια αντίτυπα.

Το Resident Evil 5 είναι το πλέον πρόσφατο επεισόδιο της γνωστής σειράς third-person shooter κι έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις των gamers. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πωλήσεις που αναφέρονται παραπάνω αφορούν μόνο τις εκδόσεις για PlayStation 3 και Xbox 360, καθώς η έκδοση για Microsoft Windows αναμένεται να κυκλοφορήσει στο δεύτερο μισό του 2009.

Πηγή: shacknews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου