Εύκολο overclocking με το ROG OC Station της Asus


Η Asus ανακοίνωσε την κυκλοφορία του ROG OC Station, απευθυνόμενη σε όσους θέλουν μια εύκολη λύση για υπερχρονισμό του υπολογιστή τους δίχως να απαιτούνται ειδικές γνώσεις ή είσοδος στο BIOS. Η νέα συσκευή επιτρέπει στο χρήστη να προχωρήσει σε overclocking χρησιμοποιώντας έναν περιστρεφόμενο διακόπτη, ακόμα και σε συνθήκες κατά τις οποίες ο υπολογιστής βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία, όπως η εκτέλεση ενός εργαλείου benchmark ή ενός απαιτητικού game. Το ROG OC Station συνεργάζεται αρμονικά με ROG mobos και προσφέρει όλα τα εργαλεία σε ένα interface.

Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να τροποποιήσει τις συχνότητες λειτουργίας, τις τάσεις του ρεύματος, καθώς και τις ταχύτητες περιστροφής των ανεμιστήρων χωρίς να καταφύγει στις ρυθμίσεις του BIOS. Τα αποτελέσματα των ενεργειών του εμφανίζονται σε μια οθόνη LCD τριών ιντσών, όπου καταγράφονται επίσης οι θερμοκρασίες που επικρατούν στο εσωτερικό του υπολογιστή.

Το ROG OC Station τοποθετείται στην εμπρόσθια όψη του υπολογιστή και καταλαμβάνει δύο bays των 5,25 ιντσών, ενώ παρέχεται και η δυνατότητα για ρύθμιση της γωνίας της οθόνης για καλύτερη παρακολούθηση των αποτελεσμάτων.

Πηγή: hothardware

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου