Τρίχρονη αγοράζει εκσκαφέα σε online δημοπρασία

Μπορεί να είναι μόλις τριών ετών, ωστόσο η Pipi Quinlan είναι το πρόσωπο των ημερών με την ιστορία της να κάνει το γύρο του κόσμου. Η μικρή από τη Νέα Ζηλανδία κατάφερε να αγοράσει έναν εκσκαφέα σε online δημοπρασία έναντι 8.800 ευρώ. Το περιστατικό αυτό αποδεικνύει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο γιατί οι γονείς πρέπει να λαμβάνουν μέτρα ασφαλείας όσον αφορά τη χρήση του Internet.

Η μικρή Pipi άρχισε να παίζει με το mouse και το πληκτρολόγιο του υπολογιστή, εκμεταλλευόμενη την υπνηλία της μητέρας της. Όταν η Sarah Quinlan έπεσε να κοιμηθεί, δε σκέφτηκε να κλείσει τον υπολογιστή και τον άφησε σε λειτουργία. Λίγο πριν εγκαταλείψει την οθόνη, η μητέρα έψαχνε παιχνίδια για την κόρη της σε ένα site δημοπρασιών.

Η Sarah Quinlan έμεινε εμβρόντητη όταν έλαβε ένα email που την ενημέρωνε ότι ο λογαριασμός της στο site TradeMe είχε κερδίσει ένα τεράστιο εκσκαφέα. Όταν συνήλθε απο το σοκ, απέστειλε email τόσο στην ιστοσελίδα, όσο και στον πωλητή του εκσκαφέα, εξηγώντας ότι η κόρη της έχει κλίση στις κούκλες και τα κουταβάκια και όχι στις χωματουργικές εργασίες.

Το ζήτημα έληξε μέσα σε λίγες ώρες μετά, με τη μητέρα να έχει πάρει το μάθημά της προχωρώντας σε όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις ασφαλείας, ώστε να μην επαναληφθεί το περιστατικό.

Πηγή: CNET

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου