Microsoft Surface SP1

microsoft surface

Το Microsoft Surface δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι η λύση της Microsoft για μια multi touch επιφάνεια εργασίας και παιχνιδιού. Η μαγεία του Surface εκτός από την λειτουργικότητα, είναι το κόστος της κατασκευής και τα απλά υλικά που χρησιμοποιούνται κάτω από την επιφάνεια – οθόνη. Projector, κάμερες, infrared sensors, η 30″ επιφάνεια και το software από την Microsoft επιτρέπουν όχι απλά multi touch από ένα χρήστη αλλά και περισσότερους ταυτόχρονα. Το κόστος αγορά ενός Microsoft Surface φτάνει τα $12.500 με αρχικό προορισμό την αγορά εστιατορίων, νοσοκομείων κλπ.

Η Microsoft έχει κάνει εξαιρετική και απλή δουλειά τεχνολογιών που ήταν διαθέσιμες αλλά όχι σε ένα προϊόν. Η εξέλιξη του Surface φέρνει στην επιφάνεια το SP1 που είναι αυτό που ακριβώς φαντάζεστε, ένα Service Pack. Τα demo βίντεο που ακολουθούν δείχνουν σε πρακτικό επίπεδο τι μπορεί να κάνει το Surface και ποιες είναι οι αλλαγές και βελτιώσεις του Surface SP1. Σύμφωνα με την Wikipedia, υπάρχουν 120 partners σε 11 χώρες που αυτή την στιγμή αναπτύσσουν εφαρμογές για το Surface.

Τα επίσημα λογάκια και promo βρίσκονται στο microsoft.com/surface. Όσοι θέλουν περισσότερες λεπτομέρειες και behind the scenes πληροφορίες καλό είναι να ρίχνουν κλεφτιές ματιές στο επίσημο Surface blog στο blogs.msdn.com/surface.

microsoft surface


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου