Forthnet: Μεγαλύτερες ταχύτητες εκτός δικτύου, χωρίς επιπλέον χρέωση!

forthnet

Η Forthnet, προσφέρει νέες, μεγαλύτερες ταχύτητες broadband ADSL στους συνδρομητές εκτός του ιδιόκτητου δικτύου της. Έτσι, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, όλες οι συνδέσεις έως 1Mbps αναβαθμίζονται αυτόματα σε έως 2Mbps και οι συνδέσεις έως 2Mbps και έως 4Mbps σε έως 8Mbps!

Σε σταδιακή, αυτόματη αναβάθμιση της ADSL ταχύτητας των υπηρεσιών της, στις περιοχές εκτός του ιδιόκτητου δικτύου της, προχωρά η Forthnet.

Με την ολοκλήρωση των σχετικών εργασιών, που ξεκινούν σήμερα, οι υφιστάμενοι συνδρομητές θα μπορούν να απολαμβάνουν broadband ADSL με υψηλότερες ταχύτητες, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Ειδικότερα, οι συνδέσεις broadband ADSL:
-Έως 1Mbps, αναβαθμίζονται σε έως 2Mbps.
-Έως 2Mbps αναβαθμίζονται σε έως 8Mbps*.
-Έως 4Mbps αναβαθμίζονται σε έως 8Mbps.

Επιπλέον, όλοι οι νέοι broadband συνδρομητές που θα αποκτήσουν την υπηρεσία Forthnet 2play ή την υπηρεσία Forthnet ADSL εκτός του ιδιόκτητου δικτύου της εταιρίας, θα απολαμβάνουν ταχύτητες έως 8Mbps, αντί των έως 4Mbps που ίσχυε μέχρι σήμερα.

Υπενθυμίζουμε ότι, όλοι οι συνδρομητές που έχουν πρόσβαση μέσα από το ιδιόκτητο δίκτυο της Forthnet, απολαμβάνουν broadband ταχύτητες έως 24Mbps!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου